RAM MOUNTS TELINEET

RAM MOUNTS asennustelineet perustuvat patentoiduille innovatiivisille keksinnöille. RAM Mounts telineiden suunnittelun lähtökohtana on valmistaa korkealaatuisia, kestäviä, helposti asennettavia asennustelineitä elektronisille laitteille kuten GPS, matkapuhelimet tai kannettava tietokone. Telineet soveltuvat erityisen hyvin erilaisten ohjausyksiköiden kinnittämiseen maatalouskoneissa, agri GPS, paalainten ohjausyksiköt, leikkuupuimurit, kasvinsuojeluruiskut yms. Patentoitu yksinkertainen kinnitysratkaisu perustuu älykkääseen pallo/asennusvarsi ratkaisuun.

RAM Mount asennustelineet ovat tukevia, eivät tärise ja pysyvät asennossaan. Asennustelineet soveltuvat monille eri käyttöalueille, kuten maatalouskoneet, veneily, ajoneuvot, ilmailu, moottoripyörät ja ATV. Laajaan valikoimaan kuuluu myös merkkikohtaisia asennuspidikkeitä esim. GPS laitteille tai matkapuhelimille.

Asennustelineet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, tuotevalikoimasta löytyy tuotteita tukemaan laitteita joiden paino on alle puoli kiloa aina yli 80 kiloa painaviin laitteisiin asti.

Osoituksena korkeasta laadusta RAM Mount myöntää tuotteille elinikäisen takuun.

Valitse kategoria